En lång lunch på restaurang

En lång lunch på restaurang

Tjabba tjena bloggen! Jag och några av mina kollegor sitter på en restaurang och tar en lite längre lunch. Det är så himla gött här på uteserveringen och jag kan inte tänka mig något bättre sätt än att spendera min lunchrast på. Vi har jobbat riktigt hårt tidigare i veckan så det här är vi absolut värda och det känns lite som ett kvitto på att vi har gjort ett bra jobb. Om några dagar ska vi dock bege oss tillbaka mot kontoret och köra på några timmar till innan det slutligen är dags för hemgång. Jag har i stort sätt gjort klart allt arbete för den här veckan och tänkte påbörja en del av nästa veckas arbete redan under morgondagen. Det känns bra att jobba så hårt som möjligt nu innan semestern så att jag inte har någon enorm hög med arbete som ligger på mitt skrivbord när jag kommer tillbaka. Just nu tänker jag dock inte så mycket på arbete utan jag sitter bara här på en restaurang i Farsta och njuter. Jag tror att det kan vara väldigt bra med ett miljöombyte emellanåt och få komma ut i luften ibland, för man blir ganska trött av att sitta framför en dataskärm hela dagarna och jag brukar oftast känna hur ögonen börjar gå i kors sent på eftermiddagen. Sen kanske man inte behöver käka på restaurang varje dag för att få det miljöombytet utan det kan räcka med att ta med sin matlåda ut och sätta sig utomhus och käka. Jag är väldigt dålig på att gå ut när det väl är rast eller lunch, istället sjunker jag ner djupt i min kontorsstol vilket oftast leder till att jag blir ännu tröttare. Idag känner jag mig dock väldigt pigg och jag håller verkligen tummarna för att det håller i sig under eftermiddagen.  


Kommentarer är stängda.