Företagsstäd i Linköping

Företagsstäd i Linköping

God eftermiddag, god eftermiddag! Hjärtligt välkomna ska ni vara till mig, min blogg och dagens inlägg. Jag har länge sett fram emot att skriva det här inlägget, det kommer nämligen handla om företagsstäd i Linköping med omnejd.

Städning är något som jag alltid har haft svårt för, oavsett hur mycket folk berättar för mig hur jag ska göra tycker jag ändå att det är svårt. Det har lett till att jag är väldigt dålig på att städa hemma hos mig, vilket leder till att det är relativt stökigt hos mig nästintill hela tiden. Eftersom jag är dålig på att städa hemma har det inte heller fallit naturligt för mig att städa på jobbet. När jag började jobba där jag jobbar idag hade vi hand om städningen på egen hand, i den mån vi hade tid fick vi städa och se till att det var städat och fint på arbetsplatsen. För mig föll det här som sagt inte naturligt utan mina kollegor var tvungna att påminna mig när det var min tur att ta hand om städningen. Till mitt försvar var jag inte den enda som var dålig med städningen. Med tiden tror jag att vår chef insåg att det inte var hållbart, om vi skulle ta hand om städningen blev det inte gjort lika ofta och bra som det borde.

Av den anledningen valde chefen att lämna över det ansvaret till ett professionellt städföretag, kort och gott insåg han att det inte skulle fungera och tog hjälp med företagsstäd i Linköping. Personligen tycker jag att det var ett extremt bra val. Inte bara för att jag ska slippa städa utan framför allt för att städningen blir mycket bättre gjort. Tack vare den hjälpen vi får med företagsstäd i Linköping är vår arbetsplats mycket renare, det blir en bättre arbetsmiljö för alla.


Kommentarer är stängda.