Först flytt, sen semester

Först flytt, sen semester

Goddag bloggen! Halva veckan arbetsveckan har gått och det innebär att jag om bara några timmar kliver av mitt pass och tar semester. Egentligen skulle jag gått på semester till helgen men eftersom att jag ska flytta så var det bättre att ta ledigt de resterande dagarna av veckan också. Jag har beställt flyttstäd tills imorgon så det är ganska mycket som ska göras innan den firman kommer till mig, men det ska jag nog hinna med. Under hela fredagen ska jag packa upp och komma till ro i mitt nya hem. Jag tror inte det kommer ta mer än en dag att plocka upp och bli färdig så att jag sen kan njuta av hela min semester. Det är i princip samma planlösning på min nya lägenhet jämfört med den gamla, så alla mina möbler kommer passa perfekt in och jag kommer inte behöva köpa någon ny inredning. Största skillnaden på lägenheterna är att den jag ska flytta till nu ligger betydligt mer centralt i Sundsvall, vilket är till stor fördel eftersom att jag inte har någon bil. Jag kommer nu bara ha några minuters promenad till jobbet vilket är helt perfekt. Eftersom att jag inte har någon bil så har jag bett min pappa om hjälp för att kunna genomföra transporten av alla flyttlådor och möbler. Vi ska påbörja körningen redan idag efter jag har slutat jobbet så att vi ska hinna bli klara lagom tills dess att det är dags för flyttstäd. Sen behöver jag inte så mycket mer hjälp av farsan, men jag kan tänka mig att han kommer stanna en stund och hjälpa mig att bygga ihop de möblerna som antagligen kommer behövas ta isär för att kunna transporteras. Men det är långt kvar dit, först och främst ligger fokus på att avsluta den här arbetsdagen och sen bli klar med transporteringen så att jag kan få flyttstäd.  


Kommentarer är stängda.