Massage för att få bort träningsvärken

Massage för att få bort träningsvärken

Morsning korsning alla läsare! En fantastisk morgon som bäddar för många soltimmar i Ekeby och det är nästan så att jag borde bege mig ut på en löprunda innan det blir alldeles för varmt. Jag har bestämt mig att försöka träna så mycket som möjligt under min semester och målet är att löpa ett par kilometer varje dag. Nu är det min första semesterdag och det vore väldigt tråkigt om jag misslyckades med mitt mål redan så här tidigt. Jag har inte tränat på jättelänge och känner jag min kropp rätt så lär det behövas massage flertalet gånger under de här veckorna, förutsatt att jag ska kunna röra mig någorlunda efter ett träningspass. Mycket av min träning handlar om att bibehålla formen någorlunda, speciellt med tanke på att det under semestern intas väldigt mycket extra kalorier kontra en vanlig arbetsvecka. Man tänker inte riktigt lika mycket på kosten och det blir en del onyttigheter som man kommer stoppa i sig under kommande veckor. Sen är det klart att jag någonstans kommer försöka tänka på vad jag äter och dricker, men samtidigt vill jag kunna njuta lite extra av att det är semester. Vi får se hur min kropp kommer att reagera på det här med att springa, jag tror nog att det kommer vara tämligen ovant under den första veckan och det skulle inte förvåna mig alls om det blir en rejäl träningsvärk i början. Det är därför som jag tänker att massage kan vara en bra lösning så att jag fortfarande kan gå ut och springa varje dag. Massage kommer förhoppningsvis göra lite skillnad även om det kanske inte tar bort träningsvärken helt och hållet. Sen har jag hört att det bästa sättet för att bli av med sin träningsvärk är att träna bort den, men jag tror nog att massage kan vara lite hjälp på traven också.  


Kommentarer är stängda.