Snart kan jag hämta bilen

Snart kan jag hämta bilen

Hallå där bloggen! Det är inte jättecharmigt att behöva åka runt i min arbetsbil på semestern när jag vet att jag har en cabriolet som jag egentligen borde glida runt i. Cabben är inne på bilservice och mina förhoppningar är att jag får tillbaka bilen från verkstan i Uppsala redan under morgondagen eller åtminstone innan helgen. Nu är det visserligen en väldigt skön tjänstebil jag har med en god komfort och det är väl inga problem att åka runt i den, men under sommaren så åker jag mycket hellre runt i min cabriolet och njuter av det fina vädret. Jag har min tjänstebil tillgänglig året runt, alla dagar i veckan. Det beror på att jag åker runt väldigt mycket på resor och ibland förekommer det att jag åker iväg redan på helgen om det är något arbete som jag ska göra tidigt på måndag morgon. Jag utgår alltid ifrån Uppsala och det ligger någorlunda centralt i Sverige så jag flänger runt både upp och ner i vårat avlånga land. Nu har jag dock fem veckors semester och då tänkte jag faktiskt hålla mig i Uppsala till stor del och är jag inte hemma i huset så befinner jag mig antagligen på landsvägarna runt omkring vattnet eller i sommarstugan ute vid sjön. Just nu är jag dock hemma och jag har planerat att stanna här tills kärrans bilservice är klar. För mig är det självklart att jag inte åker iväg någonstans under semestern utan min cabriolet. Jag lägger ner ofantligt många timmar om året på att ta hand om bilen och det är lite typiskt att den ska in på bilservice just nu när jag är ledig. Vilka andra veckor på året som helst hade varit perfekt men det här var tyvärr den ända tiden som jag befann mig hemma så jag hade inte så mycket val.  


Kommentarer är stängda.