Städning på jobbet

Städning på jobbet

Hej på er! Det är en lugn dag här på jobbet i Solna och även fast vi är ganska många som arbetar så märks det att många av våra kunder har gått på semester. Jag har försökt hitta lite alternativa arbetsuppgifter under dagen och så kommer det förmodligen att vara nu ända fram tills semestern. Idag har jag torkat rent och städat upp mitt skrivbord samtidigt som jag har varit iväg och köpt nytt kontorsmaterial. Det är inte så mycket att städa egentligen med tanke på att vi har kontorsstäd av en städfirma en gång i veckan, vilket betyder att det överlag är väldigt rent här. Jag som hade tänkt utföra kontorsstäd under den här veckan får därför hitta på något annat att göra. Den här dagen är snart slut så det är ingen idé att ta tag i något nu, utan jag får fundera lite mer på vad jag ska göra imorgon när jag kommer till jobbet. Det är ganska skönt att få några dagar här med lite varierande arbetsuppgifter med tanke på att jag i vanliga fall sitter väldigt mycket i telefon. Jag och mina kollegor får mer tid till att prata med varandra och vi hittar på en hel del som faktiskt behöver göras men som vi inte har haft tid med i vanliga fall. Det är absolut inte så att vi bara sitter och rullar tummarna utan vi ser till att hålla igång även fast det går i ett väldigt harmoniskt tempo. Med kontorsstäd så behöver vi inte heller tänka så mycket på städningen utan det är mer våra egna skrivbord som vi måste hålla koll på, alla andra ytor är alltid rena och fina. Jag har ett väldigt stökigt skrivbord så det tog ett tag att göra rent det innan idag. Nej nu får jag återgå till arbete och se vad jag ska hitta på idag.  


Kommentarer är stängda.