Städning under ledigheten

Städning under ledigheten

God dag bloggen! Nedräkningen mot ledighet har minst sagt börjat och det ska bli skönt att lämna Uppsala för att bege sig till västkusten i några veckor. Jag har anlitat städ i hemmet för att huset inte ska vara dammigt och smutsigt när jag kommer hem om fem veckor. Det är faktiskt lite för lång sträcka för att åka upp till Uppsala bara för att städa. Att ha städ när jag är borta känns bra, det är skönt att veta om att det är någon som kollar till huset medans jag är borta. Jag har faktiskt lyxat till det lite och anlitat städ till stugan också så att när jag kommer ner på fredag så är hela stugan nystädad. Det är bara att sätta sig ute på altanen och njuta av solnedgången samtidigt som man tar in känslan av att det äntligen är semester. Jag längtar så otroligt mycket och även fast det är en hel del ledighet under våren så är det inte alls samma sak som att gå på flera veckors ledighet. Under våren har jag haft städ här hemma också och jag trivs väldigt bra med det. Tiden som man sparar är för mig väldigt värdefull och sen så kostar det faktiskt inte så mycket att en gång varannan vecka ha någon som kommer hem och städar huset. Jag kommer garanterat att fortsätta med att ha städ även under resten av året, det finns ingen idé att ändra på ett vinnande koncept. Det är inte många minuter kvar på den här arbetsdagen så jag får nog ta och börja runda av här om jag ska hinna få någonting gjort innan jag åker hemåt. Ikväll blir det att börja packa inför semestern, det är en hel del som ska med ner mot västkusten kan jag säga. Ha det gott!


Kommentarer är stängda.