Stel i axeln

Stel i axeln

Hallå där alla läsare! Har ni någon gång sovit så konstigt att ni vaknat upp med en otrolig smärta i ryggen? Det gjorde åtminstone jag i natt och det är nog första gången som det händer, jag skulle nog behöva flera timmars massage för att få det här åtgärdat. Klockan ringde strax innan sju i morse och som vanligt stängde jag av första ringningen för att sova i några minuter till. En halvtimme senare vid halv åtta så ringde det sista alarmet och jag reste mig upp från sängen. Där och då så var jag antagligen så trött att jag inte tänkte på om det gjorde ont i axeln eller inte, utan det var först när jag gick upp för att borsta tänderna som jag märkte av att det var något som inte riktigt stod rätt till. Jag är ganska van vid att vara stel på mornarna eftersom att jag tränar varje dag på kvällarna, men det är sällan som just axeln är stel och även om jag kanske är lite stel så är det i princip aldrig som jag känner av någon större smärta. Nu kan jag knappt lyfta upp armen utan att det gör ont och varje gång jag gör någon rörelse så känner jag hur det strålar men också hur det knakar till i hela det partiet som sitter vid axeln. Jag har träning idag och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt hur det kommer gå, men jag ska ändå försöka bege mig ut och röra lite på mig. Sen får vi se hur intensiv träning det blir. Jag överväger faktiskt att boka in en massage på Östermalm under tiden mellan jobbet och träningen. Det är några timmar som jag har på mig och jag kanske ska se om det finns någon ledig tid för massage.  


Kommentarer är stängda.