Vill prova medicinsk fotvård

Vill prova medicinsk fotvård

Hejsan hoppsan bloggen! Semester, sol och långa sovmornar. Man kan minst sagt säga att livet leker i dagsläget. Det är med ett stort leende på läpparna som jag varje morgon kliver upp ur sängen och sätter på en kopp kaffe. På dagarna gör jag precis bara det jag känner för, jag har ingenting inplanerat utan tar varje dag som den kommer. Just idag har jag inte gjort särskilt mycket mer än bara suttit hemma i jacuzzin och tagit det lugnt. Någon dag denna veckan vill jag dock gå på fotvård för att få mina fötter ompysslade. Tidigare när jag har gått på fotvård så har det varit mest pedikyr och snarare skönhet, men nu tänker jag faktiskt testa på medicinsk fotvård. Även om jag tar väldigt väl hand om mina fötter så kan det absolut vara klokt att gå på medicinsk fotvård i förebyggande syfte. Om det blir av idag eller imorgon kan jag inte svara på, som sagt så vill jag inte planera någonting utan jag vill kunna hitta på saker om det dyker upp något kul. Jag får också kolla lite om det finns någon ledig tid för en fotvårdsbehandling, annars blir det väldigt svårt att få mina fötter omhändertagna. Uppsala på sommaren är faktiskt ganska så lugnt om man jämför med hur det är på hösten och våren, det är för att alla studenter flyttar hem till sina egna orter och städer. Många av städer i Sverige får sig oftast ett lyft av aktivitet under sommaren så det känns faktiskt lite märkligt att det är så här lugnt och skönt här. Jag klagar inte dock, vill man ha det livat så är det bara att hoppa på tåget ner till Stockholm och så får man den där riktiga storstadspulsen där det är livat ända in på småtimmarna. Nu ska jag in i köket och laga lite käk, ha en trevlig dag.


Kommentarer är stängda.